Notícies

02.12.2014

260 comerços se sumen a una campanya divulgativa contra la violència masclista

El comerç local de Sant Joan Despí dóna suport a la lluita contra la violència masclista. 260 establiments comercials i de restauració s’han sumat a una campanya de divulgació del número 900 900 120, el telèfon d’atenció especialitzada de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les dones en situacions de violència masclista de l’Institut Català de les Dones (ICD).
Es pengen als seus aparadors un cartell amb aquest número (el cartell també incorpora el número en un format retallable) per facilitar l’accés a les dones que pateixien violència de disposar d’aquest número en tot moment.
La campanya es complementa amb altres materials gràfics, com adhesius i un díptic. Aquesta campanya divulgativa es va de manera conjunta entre l’Ajuntament i l’Institut Català de les Dones.

Un servei integral
El servei, que és gratuït i confidencial, funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia per atendre les demandes relacionades amb qualsevol situació de violència contra les dones. Disposa de diverses professionals, advocades i psicòlogues, que poden contactar amb els serveis d’emergència, si és necessari. Les persones que accedeixin al servei poden expressar-se en 124 llengües per tal d’arribar a totes les dones.

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal