Notícies

18.02.2013

Noves sessions del projecte 'Els sabers de les dones i els mitjans de comunicació'

A la tardor del 2012 un grup de dones de la nostra ciutat va participar en el projecte 'Els Sabers de les Dones i els Mitjans de Comunicació' fent observació de com els diferents mitjans (televisió, premsa, revistes...) presenten les dones i quina és la imatge que transmeten del cos, de la vida, del coneixement, de l'opinió de les dones. A partir d'aquí es va fer una recollida de les reflexions i de les aportacions de com es podrien haver tractat les mateixes notícies o informacions, fent una visibilització de les dones més igualitària. Reflexions que han estat compartides i analitzades conjuntament amb els altres 11 grups de dones dels ajuntaments participants en l'Obsevatori de les dones.

Enguany, es reprén el projecte en el qual es preveu la continuïtat de les dones que ja van participar però també s'obre la participació de més dones que vulguin compartir les seves reflexions en les dues sessions pràctiques que es realitzaran el 20 de març i el 8 de maig de 18 a 20 hores a l'Àrea de Serveis a la Persona. En aquestes sessions s'elaborarà un material audiovisual que serà l'aportació de les dones de la nostra ciutat al treball conjunt final que elaborarà l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació.

És molt important la participació de dones de tots els àmbits i totes les edats perquè poden aportar diferents visions a partir de la pròpia experiència.
Per a més informació i inscripció dirigiu-vos a donesdespi@sdespi.net

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal