Notícies

13.12.2012

El Premi Literari Delta digitalitza per primer cop l'obra guanyadora

Esplugues va cloure oficialment la sisena edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, un certamen biennal i itinerant organitzat per 11 ajuntaments del Baix Llobregat, d'entre ells Sant Joan Despí, que en aquesta ocasió ha tingut Esplugues com a ciutat amfitriona, i que ha comptat amb la presentació d’una novetat: la digitalització de l’obra guanyadora.

'Qui t’havia dit que l’aigua del mar era dolça', de Ció Lerma, podrà llegir-se en breu al web www.elbaixllobregat.net/premisdelta i també estarà disponible en format digital a la Biblioteca Pare Miquel, que ha produït aquesta nova versió.

Narcís Fluvià, director de la biblioteca, ha destacat la contribució d’aquesta novetat “per posar en valor el llibre digital com a nou format de lectura. Un format revolucionari, en què la Pare Miquel va ser pionera fa un parell d’anys”.

Per la seva part, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha posat en relleu la possibilitat de millorar la difusió dels relats premiats que posen a l’abast les noves tecnologies: “El que volem és arribar més lluny, així que no podem quedar-nos al marge dels avenços tecnològics. Això implica treballar en la promoció de la igualtat davant aquestes noves tecnologies, per avançar també en la igualtat de gènere”.

A l'acte va ser present Elena Embuena, regidora de Polítiques d'Igualtat i Acció Social de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal