Notícies

21.03.2011

Es lliuren equips informàtics a les associacions de dones

En el marc del Programa Ende, que impulsen conjuntament l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per tal de fomentar l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a les associacions de dones, l'ICD va obrir una convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats de dones consistent en el lliurament d'equipaments informàtics.
Les tres asssociacions de dones de Sant Joan Despí,- Dones Progressistes, Violeta associació contra la violència de gènere i l'associació Montserrat Roig-, van presentar-se a l'esmentada subvenció i ICD els ha concedit un equip informàtic consistent en un ordinador portàtil, programari i una impresora en color multifució a cada una de les entitats.
L'objectiu és accelerar el procés d'inclusió digital de les associacions de dones i de les seves associades i fomentar una utilització eficient de les TIC. Per aquesta raó, a part de la dotació informàtica les tres entitats també rebran formació específica per la utilització de les TIC.

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal