Notícies

06.02.2012

Cloenda del curs "Eines contra la violència masclista"

Lliurament de diplomes

Dijous 26 de gener al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues es va celebrar l'acte de cloenda del curs "Eines contra la violència masclista".
En l'acte es va fer lliurament de diplomes a les 21 participants d'aquest curs que ha tingut per objectiu formar a les dones involucrades en el teixit associatiu de la comarca del Baix Llobregat, en les eines d'atenció psicosocial necessàries per lluitar contra la violència masclista.

D'altra banda, l'1 de febrer al Centre Cívic Les Planes es va organitzar una Jornada sobre Violència de Gènere, en la qual es van plantejar les claus per actuar, prevenir, evitar i eradicar aquest tipus de manifestació de violència.
En el mateix acte es va presentar la nova web d’Aula Actual, que s'ha renovat pensant en obrir una porta a programes de desenvolupament personal que permetin superar limitacions d’informació i de coneixement a les persones.
Així, tots els interessats podran trobar d’una manera més senzilla tota l'activitat: conferències i tallers, opinions dels professionals, col·laboracions, entrevistes, vídeos, així com altres recursos disponibles.

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal