Notícies

01.03.2013

Múltiples activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, una data que Sant Joan Despí viu cada any amb la voluntat de seguir treballant per una igualtat d’oportunitats reals entre els homes i les dones, tant en l’àmbit laboral com de la societat, en general. Per aquest motiu, pràcticament durant tot el mes de març, el Departament d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament, així com les diferents entitats de dones organitzen un ampli programa d’activitats adreçat a diferents col·lectius on es poden trobar espais de reflexió, de cultura, d’esport i d’esbarjo.
Enguany el lema genèric de la programació és “El saber de les dones,” en referència a l’activitat que es durà a terme dimecres 20 de març, una conferència a càrrec de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació (18 hores, a l’Àrea de Serveis a la Persona).

Tampoc faltaran dos de les activitats habitualment més destacats: l’Acte Central, amb la lectura del manifest i la mostra de tallers de dones (dimecres 13 de març, a les 18.30 a l’Auditori Miquel Martí i Pol) i el gran sopar i ball de dones, un espai de trobada per al col·lectiu femení de la ciutat, que de ben segur tornarà a omplir el Poliesportiu del Mig el dia 8 a partir de les 21.30h. Enguany, la lectura del manifest anirà a càrrec d’Emi Amador i Josefina Baltà, dues dones que s’han jubilat al 2012 i que han estat molt vinculades al món educatiu de Sant Joan Despí.

Durant aquests dies també hi haurà els contes per la igualtat i una xocolatada (2 de març, 17h, Torre de la Creu); documentals on les dones exposen les seves visions del món (5 de març, 18.30 h, Sala Camèlies); un cinefòrum sobre la pel·lícula Memorias de Antonia (9 de març, 18.30 h, al passeig Maluquer, 2) o un ball (16 de març, 17 h, Centre Cívic Les Planes), entre d’altres activitats.

+ notícies

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal