Agenda

19.06.2012

Xerrada: "Nova legislació del treball domèstic remunerat"

L'Àrea
Inici: 19.06.2012
Fi: 19.06.2012
Lloc i hora: Sala d'actes de l'Àrea. Dimarts 19 de juny a les 19 hores.

Xerrada col·loqui adreçada tant a persones que treballen a l'àmbit domèstic com a aquelles que contracten aquests serveis.
Activitat pensada per a persones que treballen a l'àmbit domèstic (neteja, cura d'infants o persones grans...) i per les persones que reben aquests serveis.
Presentaran la xerrada Elena Embuena, tinenta d'alcalde d'Acció Social i Polítiques d'Igualtat, i Cristian Rastrojo, regidor de Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació.

PONÈNCIES
-Saida Ehliluch. Secretària d'ocupació de CCOO.
-Daniel Polo. Advocat.
-Mateo Albillos. Subdirector provincial de Procediments Especials de la Seguretat Social.

Tota la informació per a persones treballadores i contractats de serveis. Des de l'1 de gener de 2012 les persones treballadores de la llar han de tenir contracte i integrar-se al Règim General de la Seguretat Social. L'objectiu de la reforma és equiparar els seus drets als de la resta de treballadors i treballadores i, a la vegada, fer aflorar l'ocupació submergida.
Persones que fan la neteja, que tenen cura de persones malaltes, gent gran, infants.. tenen, a partir del decret del mes de novembre passat, drets laborals pel que fa al seu salari, a les pagues extraordinàries, a cobrar l'atur...

+ events

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal