Agenda

30.04.2013

Cloenda del concurs (Re)imagina't i diàleg

Grup de joves del Centre de Fusteria
Inici: 30.04.2013
Fi: 30.04.2013
Lloc i hora: Espai Francesca Bonnemaison. Dimarts 30 d'abril a les 19 hores.

El concurs (RE)IMAGINA’T clausura la seva 4ª edició amb l’acte IMAGINAR UNA ALTRA PUBLICITAT. Sant Joan Despí ha participat en el concurs amb un grup de joves del Centre Obert de Fusteria -foto-.
L’acte de cloenda comptarà amb la participació dels grups guanyadors i amb un diàleg entre l’escriptora Gemma Lienas i la directora de cinema Elena Trapé.

En el context dels debats contemporanis relacionats amb la necessitat de trobar noves fórmules per renovar les pràctiques socials i comunicatives l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació proposa un espai de reflexió sobre la publicitat i els seus reptes pel que fa a la representació de la diversitat. Quines innovacions s’han produït en aquest àmbit? Com afavorir les corresponsabilitats familiars i domèstiques? Com evitar el sexisme i l’androcentrisme amb creativitat? Quines responsabilitats socials s’haurien d’esperar d’aquest mitjà de comunicació? Aquestes i d’altres preguntes formaran part dels continguts d’aquest acte en el qual, al costat d’un diàleg entre dues creadores, es presentaran també els treballs guanyadors de la 4ª convocatòria del concurs (RE)imagina’t.

L’acte conclourà amb la pre-estrena de l’espot guanyador, realitzat per un grup d’alumnes de l’Escola Jesús-Maria de Sant Gervasi, i amb l’entrega de premis per part dels 4 protagonistes del programa TAGS, de TV3.
L’estrena televisiva de l’espot serà el 12 de maig al programa TAGS, de TV3.

IMAGINAR UNA ALTRA PUBLICITAT
Dimarts 30 d’abril de 2013
19:00h
Espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere més baix, 7
Barcelona

Entrada gratuïta
Aforament limitat

+ events

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal