Agenda

21.05.2014

Jornades de salut de la dona

Inici: 21.05.2014
Fi: 18.06.2014
Lloc i hora: Maig i juny

Amb motiu de les Jornades de Salut de la Dona d’ enguany, l'associació de dones Montserrat Roig organitza unes sessions dedicades a les dones per aprendre a cuidar-se i a millorar el benestar. Les sessions són les següents:
Dia 29 de maig, dijous, a les 19h. sessió de mindfulness a càrrec de Eva Moscoso, de l’Associació Impliquem-nos.
EL MINDFULNESS,
consisteix en aprendre a centrar la ment de manera conscient en l'experiència del present, de l’aquí i ara, sense idees preconcebudes, sense emetre judicis i lliures de tota expectació. És aprendre a centrar-se en el present, sense posar etiquetes, sense expectatives, sense esperar res, simplement rebent el present, l'experiència tal i com és.
Funciona especialment en processos de rumiació (quan no podem parar de pensar en algun tema que ens preocupa o no podem callar la nostra ment), per gestionar l’ansietat, els estats d’ànim baixos, el dolor crònic, problemes amb l’alimentació, el trastorns de l’atenció, els traumes...
Dia 21 de maig i 18 de juny, dimecres, de 17 a 18h. Sessió de meditació.
LA MEDITACIÓ,
incideix beneficiosament sobre el cos i resulta de considerable ajuda per a estabilitzar l’ànim, harmonitzar la ment, augmentar la capacitat de resistència de l’ organisme, superar l’ansietat, vèncer l’ insomni i descendir l'umbral de la angoixa davant situacions límit.
Les sessions són gratuïtes. Només cal comunicar l'assistència per telèfon al 695 286 418 o correu electrònic: donesmontserratroig@yahoo.es
Les sessions tindran lloc al local de l'associació: plaça de la Sardana, s/n.

+ events

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal