Avís legal

Ajuntament de Sant Joan Despí (en endavant SJD) és la societat titular d’aquest web. Excepte indicació expressa, la titularitat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels continguts d’aquest web corresponen a SJD.

És intenció de SJD oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. Tanmateix, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. SJD no es responsabilitza de la veracitat de la informació continguda en el web.

SJD no garantitza que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir al web o per la impossibilitat d’accedir a ell.

En cap cas SJD serà responsable de qualsevol dany per la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, com a conseqüència de la visualització, utilització del software, documents, informació o serveis, en general, disponibles en aquest web.

Recomanacions d'accés:

  • Navegadors a utilitzar: Internet Explorer versió 5.5 (o superior)
  • Resolució: 800x600 píxels

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts d’aquest web (incloent, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software) són propietat de SJD, excepte indicació expressa, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre altres.

Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l’Usuari o de tercers, ja sigui total o parcialment, sense l’expressa autorització per part de SJD, a no ser que s’indiqui el contrari.

Les marques, signes distintius i logotips de SJD que apareixen en el web són titularitat de SJD i es troben degudament registrats.

Copyright © 2006, Ajuntament de Sant Joan Despí. Tots els drets reservats.

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem de les següents dades:

Ajuntament de Sant Joan Despí
- Adreça: Camí del Mig, 9
- Tel. 93 480 60 00
- Fax. 93 480 60 55

© Ajuntament de Sant Joan Despí 2008 | Accessibilitat | Avís legal